Bekijk de ervaringen van de klanten van Totaal Installatie De Ruijter B.V.

Heeft u ook een ervaring? Vul dan het formulier op deze pagina in dan plaatsen wij uw ervaring zo snel mogelijk op onze website!


Fam. Sturing

23 Jan 2018

Goede info over nieuwe ketel, en netjes en snel door werknemers geplaatst.

Frans en Monique Baakman

23 Jan 2018

Het eerste wat opvalt en ons ontzettend goed is bevallen, je vraagt een offerte aan en in ons geval een paar uur later stond die al op de mail, complimenten hiervoor. Personeel is zeer kundig, vriendelijk, amper tijd nemen voor een tweede bak koffie, We hebben al jaren ervaring met de Ruijter, kan het iedereen aanbevelen.

Wim Wilkes

23 Jan 2018

Fijn bedrijf met deskundig personeel. snelle respons en service op onze storingen.

Nicole van den Bos

23 Jan 2018

Vanaf het eerste contact met De Ruijter is de ervaringen dat er snel en adequaat wordt gereageerd. De meest recente ervaring: Nadat akkoord is gegeven op een prijsopgave wordt op ons verzoek de installatie een dag later gestart. Het geheel is prima verlopen en de monteurs hebben de ruimte keurig achtergelaten. Top!En passant wordt door een collega-monteur in heel korte tijd een nare storing (die kortsluiting veroorzaakte) gevonden en opgelost.Dankjewel voor de prima service tot dusver!!

Fam. Gerritsen

20 Apr 2023

Zeer goede ervaringen, Van af het oriënterende gesprek, uitleg offerte en uitvoering. Deskundig en vakbekwaam oersoneel.

Jurriëns

10 Nov 2023

In juni 2023 is bij ons een warmtepomp all electric geplaatst. We zijn erg tevreden over de monteurs; prettig in omgang. Jongens die nauwkeurig en netjes te werk gingen. Deskundig personeel. De communicatie met De Ruijter verliep vanaf het begin van het totale proces (oriëntatie, advies, aankoop en installatie), plezierig. Komen gemaakte afspraken na.We hadden vertrouwen in het bedrijf en dat is voor de volle 100% uitgekomen.We bevelen iedereen installatiebedrijf De Ruijter aan.

Te Kamp

13 Mar 2024

Vanaf de offerte tot en met installatie goed contact en duidelijke afspraken over het werk en de kosten. Fijne eerlijke mensen en vakmensen. Geven goed advies. Er kwam bij ons meer werk bij maar voor hen geen probleem. Er kwamen geen kosten bij. Het huis is nog nooit zo heerlijk warm geweest!

Frederik & Elly

13 Mar 2024

We kunnen ons gerust ervaringsdeskundigen noemen. Want inmiddels heeft De Ruijter gedurende een aantal jaren in verschillende huizen al vele klussen voor ons geklaard. Van het plaatsen én verplaatsen van airco’s het onderhouden van onze ketel tot aanbrengen van aircocovers. Altijd tot volle tevredenheid. Het zijn “nette werkers” en houden rekening met feit dat wij houden van precies en secuur werk. Wij bedenken vaak het onmogelijke, maar dat is voor de Ruyter geen probleem. Sterker nog, het onmogelijke maken zij mogelijk!Kortom…. Zoek je deskundigheid, perfectie en gezellige monteurs, dan ben je bij De Ruijter aan het juiste adres !

Laat ook uw ervaring achter