Al meer dan 100 jaar maakt De Ruijter Totaal Installatie op deze terreinen van haar naam een begrip. Dit betekent voor u een veilige water- en gasinstallatie die volgens de laatste voorschriften is geïnstalleerd.

Sanitair

De Ruijter Totaal Installatie is uw ervaren en professionele specialist voor al uw werkzaamheden op het gebied van sanitair. Zowel voor uw badkamer als toilet of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Van advies tot ontwerp van uw badkamer of toilet, en van totale uitvoering inclusief aannemers- en elektrawerkzaamheden tot nazorg.

Zien is overtuigen

Sanitair kunt u bekijken in één van de toonzalen van onze leveranciers. Deze maakt voor u een zeer gedetailleerde offerte met een concurrerende prijs. Inclusief een tekening van uw nieuwe badkamer of toilet. Maakt u wel eerst een afspraak om lange wachttijden te voorkomen. Ook belangrijk: neem voor de zekerheid een tekening mee met maatvoering.

De Ruijter Totaal Installatie voldoet ruimschoots aan de kwaliteitsnorm, gesteld in het BRL6001 KOMO-INSTAL procescertificaat, opgesteld door GASTEC en KIWA voor de toepassingsgebieden controle en keuringswerkzaamheden en aanleg van gastechnische, watertechnische en sanitaire installaties. Zowel in particuliere woningen, woningbouw als in utiliteitsgebouwen.