Wat we doen

Wij leveren alle voorkomende installaties op het gebied van klimaatbeheersing, elektrotechniek en installatietechniek. Zoveel mogelijk duurzaam, met nieuwe technieken waar dit mogelijk is. Wij helpen onze zakelijke en particuliere klanten om hun woning of bedrijfspand te verduurzamen. Dat is onze missie.

Wie we zijn

Totaal Installatie De Ruijter is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Door de jaren heen zijn onze werkzaamheden flink uitgebreid. Ons team bestaat op dit moment uit 9 werknemers welke constant worden bijgeschoold en zo altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Wat we bieden

Wij doen wat we beloven. We leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wij hebben een perfecte service die 24 uur per dag/ 7 dagen per week voor u klaar staat. Wij beschikken over alle benodigde certificeringen om alle werkzaamheden goed uit te voeren.

Totaal Installatie De Ruijter is VCA* Gecertificeerd

De VCA (VGM Checklist Aannemers) is ontwikkeld om het bedrijf op praktische veiligheidsaspecten- en risico’s door te lichten op het gebied van veilig, gezond en milieubewust werken. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en
VCA gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn zeer belangrijke aandachtspunten binnen onze organisatie. Met het halen van een VCA certificaat wordt dit nog eens extra benadrukt.

NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.